|
|
De volgende culinaire meesters hebben interessant leermateriaal : Jamie Olivier met simpele en daadkrachtige gerechten. Rick Stein met de ultieme visrecepten. Gary Rhodes met heel precieze bakrecepten en verfijnde keukenwondertjes. Nigella Lawson die de praktijk wel heel dichtbij brengt. Heston Blumenthal met een meer wetenschappelijke kijk op koken. Keith Floyd die van alles kookt, en zorgt voor simpele gebalanceerde recepten. Antonio Carluccio die de authentieke Italiaanse keuken openbaart.
Verder zijn er tal van goede internet-sites. Ik noem er een paar : De Pasta Site (nederlandstalig) over Italiaanse gerechten. Gernot Katzer met een encyclopedie over kruiden, met diepgaande wetenschappelijke achtergronden. Proef de Wereld is gebouwd rondom de ‘etnische merken’ Patak’s, Blue Dragon, Merza en Thai Kitchen. Deze merken hebben de authentieke smaak van India, Japan, de Mediterraneé of Thailand! Naast productinformatie geeft de website interessante informatie over de genoemde landen, lekkere recepten en biedt het de mogelijkheid om Proef de Wereld boeken te bestellen. Kokkerellen bij Beginthier.nl met veel links naar andere sites. Heel veel lekkere recepten zijn te vinden op de A-Z gids. Startkabel recepten. Verzamelde recepten door Gerard Schaefers : Receptenoverzicht De Culinaire Top 50 : van waaruit je naar allerlei verschillende kook-site kunt gaan. De mooie receptensite van Carta : waar je ook een gratis receptenprogramma kunt. De ontbijtservice van het beleg van Almere: Beleg van Almere. Meer dan 3000 recepten in de website Jerryke. Een online kookboek: http://www.zucchini.be/. Een
verzameling van allerlei links naar diverse sites: http://www.nr1-site.com/
: Travel Guide Online Een
linkverzameling van http://koken.linkvinden.nl over
koken: Zin in Tapas? Kijk dan een op deze tapaswebsite: http://www.tapas.oprestaurant.be/ |
|
(c) Copyright Koken Met Aschwin - http://koken.met.aschwin.net/ |